پروژه داخلی یا پروژه درون سازمانی نوعی پروژه است که کلیه شرایط یک پروژه معمولی را دارد ولی بر خلاف پروژه های معمولی، سازمان به صورت مستقیم در ازای اجرای پروژه درآمدی کسب نخواهد کرد و ذینفعان آن به طور عمده افراد داخل سازمان هستند. پروژه های درون سازمانی بیشتر نقش به روزرسانی و توسعه ای در سازمان ها ایفا می نمایند.
حال سوال اینجاست، چرا باید چنین پروژه هایی در سازمان پیاده شود در حالی که اجرای پروژه منجر به کسب درآمد نمیگردد و حتی هزینه نیز برای سازمان دارد؟
پروژه های درون سازمانی معمولا شامل مواردی مانند پیاده سازی نرم افزار های سازمانی،پروژه های تغییر ساختار سازمان، پروژه های بهبود و کاهش هزینه، پروژه های سیستم های اطلاعاتی و دانشی، پروژه های ارزیابی عملکرد و … می باشند. نکته ای که در این گونه موارد قابل مشاهده است این است که غالباً اینگونه پروژه ها به دلایلی مانند کاهش هزینه های سیستم، توسعه داخلی سازمان، عارضه یابی، افزایش توانایی کنترل مدیران ارشد و به روز نگه داشتن سیستم اجرا میشوند. چه بسا عقب افتادن از فناوری های روز منجر به نابودی سازمان شود.
پس نتیجه ی اجرای اینگونه پروژه ها سود آوری های آتی یا پیشگیری از هزینه های گزاف آینده خواهد بود. لذا سرمایه گذاری در این پروژه ها با توجه به پیش بینی ROI(بازگشت سرمایه)، منطقی به نظر می رسد.
امین مهجور
۱۳۹۷/۰۷/۱۷
ما اولین سازمانی در کشور هستیم که خدمات برونسپاری فرآیندهای مدیریتی را در قالب پروژه های درون سازمانی ارائه می نمائیم. مزیت این کار آن است که کارفرما امکان گزارش گیری پیشرفت پروژه را در بازه های زمانی مشخص به دست می آورد.
در حال حاضر خدمات پروژه های درون سازمانی در حوزه های پیاده سازی نرم افزار سازمانی، مدیریت منابع انسانی، مدیریت راهبردی، خدمات عارضه یابی و کاهش هزینه، خدمات طراحی ساختار سازمان، بازمهندسی فرآیند های سازمان، معماری سازمان، هوش تجاری، CRM، طراحی کسب و کار اینترنتی و حوزه های زیر مجموعه قابل ارائه می باشد.